Parkwoningen Slotgraven

Rozenvelden

In Goor worden zeventig energieneutrale nieuwbouwwoningen gebouwd. Alle woningen zijn duurzaam, en gasloos. De woningen worden verdeeld over vier velden. Het project is ruim opgezet. We hebben vooral elementen terug laten komen die de woningen een jaren ’30 uitstraling geven.

Wonen in Kloosterakker Fase 2

Burggraven Ommen

Stads wonen aan de kade! Precies daar waar je hartje Ommen binnenkomt, met alle gezellige terrasjes, winkels en cafés, wordt ruimte gecreëerd voor wonen. Op deze levendige plek worden in het plan Burggraven 15 heerlijke appartementen en 7 stoere stadswoningen gerealiseerd. De woningen aan de Vechtkade en de Prinses Julianastraat zetten de stijl van de bebouwing langs de Vechtpromenade mooi door en geven de stad een markante nieuwe aanblik.

Opbroek Noord Rijssen

Alle woningen in fase 1 zijn verkocht en de bouw is gestart.

We zijn gestart met de verkoop van de woningen in fase 2. Meer informatie over deze woningen is te vinden op de projectwebsite.

Almelo Indië

Wonen op Indië

Wie droomt er niet van een eigen woning die écht bij je past? Voor de één is dat een woning met een ruime woonkeuken, voor de ander is dat een kantoorruimte aan huis. Industriële nieuwbouwwoningen, moderne stadsvilla’s en appartementen wisselen elkaar af op Indië en vormen samen een mooi geheel. Indië is een wijk zoals je die nergens aantreft. Een wijk in Almelo met een geheel eigen sfeer.

Leven op Indië

Indië is een plek waar van alles te beleven valt. Oude gebouwen krijgen een nieuwe bestemming of hebben die deels al. In het Stadslab kun je speciale streekgerechten proeven, terwijl in de Weverij regelmatig bijzondere evenementen plaatsvinden. De recreatieve functie die het water nu in Indië heeft, neemt alleen maar toe als er straks een doorbraak wordt gemaakt naar de oude haven in Almelo. Op de nieuwbouwwijk Indië gonst het nu al. En straks gaat het ook nog bruisen.

Werken op Indië

Met De Velden heeft Almelo Indië een bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid. Het terrein bevindt zich dicht bij het centrum en biedt bedrijfskavels op maat. Ook kan op dit terrein wonen en werken gecombineerd worden. Waardoor we met recht kunnen spreken van een veelzijdig bedrijventerrein in het kloppende hart van Almelo. Voor kleinere ondernemers is er De Sterkerij: een locatie met een sterke identiteit waar je een praktisch kantoor of fijne praktijkruimte huurt van 77 tot 268 m2.

 

Nieuw leven op de Brouwerij: De Brouwerij Hengelo

Op De Brouwerij woon je in een energiezuinige en gasloze nieuwbouwwoning met de binnenstad, kinderopvang, basisscholen Mikado en Paus Joannes XXIII, het groene Watertorenpark en de sportvelden bij het FBK-stadion binnen handbereik. Ook het treinstation van Hengelo is heel dichtbij. Je dagelijkse boodschappen haal je snel en makkelijk bij de supermarkt direct naast het plan. De ideale plek voor wie houdt van wat leven in de brouwerij.

De 29 stoere stadswoningen van fase 3 hebben een eigen karakter. Ze variëren in grootte en architectuur en tegelijkertijd vormen ze samen een mooie eenheid met een stoere uitstraling. Alle woningen zijn gebouwd van duurzame materialen en hoogwaardig afgewerkt. Bovendien woon je hier energieneutraal, waardoor je energiekosten enorm laag uitpakken!

Meer informatie? Kijk op de projectwebsite!

Parkwoningen Slotgraven Hardenberg

In Slotgraven, op loopafstand van het centrum van Hardenberg, verrijzen op de hoek van de Karel Doormanlaan en de Witte de Withstraat 10 luxueuze parkwoningen. Deze comfortabele woningen bieden het beste van twee werelden: de ruimte van een herenhuis en het gemak van een penthouse. De woningen liggen aan een lommerrijk park met veel bomen, wandelpaden en plek voor ontspanning. Hier kom je tot rust na een drukke dag. Wie zo lang mogelijk aangenaam in zijn Parkwoning wil blijven wonen, kan kiezen voor een lift. Zo maak je je gloednieuwe woning in een klap levensloopgeschikt. Traplopen is verleden tijd en toch kun je blijven genieten van de ruimte van drie woonlagen. In een Parkwoning heb je volop gemak en comfort en dat op een fantastische en centraal gelegen plek. In Slotgraven woon je niet alleen groen, maar ook heel duurzaam.

Ontwikkeling & Realisatie: Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg.

Projectwebsite: www.slotgraven.nl

Ontspannen wonen in Park Veldwijk: woontoren Apollo