Beweging doet je goed. Onderzoeken spreken voor zich: mensen die regelmatig bewegen en er een gezonde levensstijl op nahouden, voelen zich fitter, zelfverzekerder en gelukkiger. Lichamelijke beweging maakt namelijk een ’geluksstofje’ aan in de hersenen. Daarom vinden wij bewegen zo belangrijk. Want wie fit is, werkt met plezier. Die is vitaal, minder ziek en kijkt vooruit: (hoe) kan ik mijn werk nog beter doen?

Hoe geven we daar invulling aan? 

Mooie woorden natuurlijk, maar wat doen we om dit ook echt te waarborgen binnen onze organisatie? Sinds 2016 bestaat Ter Steege in Beweging. Een programma die ons stimuleert om gezond te leven. We komen graag samen in beweging. Denk aan een tennisclinic, hardloopwedstrijden, wandeltochten en mountainbiketochten. Maar we zetten daarnaast ook vol in op een gezonde levensstijl. Dit doen we door bijvoorbeeld fruit aan te bieden en ondersteuning aan te bieden op het gebied van stoppen met roken, slapen en vitaliteit. Daarnaast krijg je jaarlijks een bedrag die je mag inzetten voor jouw gezondheid. Dit kan zijn voor een paar nieuwe voetbalschoenen, maar mag ook gebruikt worden voor een afspraak met bijvoorbeeld een leefstijlcoach.

Wil je meer weten over Ter Steege in Beweging? Neem eens een kijkje op de website!

Naar de website

Werken bij Ter Steege

We vinden de gezondheid van jou dus erg belangrijk. Is dat iets wat jou aanspreekt? Of wil je graag meer weten over werken bij Ter Steege? Kijk eens op onze werken bij website. En heb je vragen neem gerust contact op met ons. We staan je graag te woord!

Naar de website