Onderzoeken spreken voor zich: mensen die regelmatig bewegen en er een gezonde levensstijl op nahouden, voelen zich fitter, zelfverzekerder en gelukkiger. Het is fijn als je zo goed in je vel zit. Het is ook goed voor je werk. Want wie fit is, werkt met plezier. Die is vitaal, minder ziek en kijkt vooruit: (hoe) kan ik mijn werk nog beter doen? Daarom stimuleren wij iedereen bij Ter Steege om gezond te blijven. Daar geven wij invulling aan met ons vitaliteitsprogramma Ter Steege in Beweging.

Wat heb jij daaraan?

In 2016 hebben we Ter Steege in Beweging opgericht. Werk je bij Ter Steege? Dan zijn er veel activiteiten waar jij aan mee kunt doen! Deze activiteiten komen voort uit onze fitcirkel. Deze fitcirkel bestaat uit: voeding, beweging, een gezonde werkplek, je mentale gezondheid en roken en alcohol. Wat je hierbij kunt verwachten? Denk aan sportactiviteiten, clinics, kenniscafé’s, een sta- zitbureau, veilige werkomgeving, trainingen en cursussen rondom de thema’s uit de fitcirkel. En niet te vergeten: je kunt gebruik maken van ons fiets leaseplan en ontvangt ieder jaar een bedrag dat je mag besteden aan je gezondheid.

Kom je werken bij Ter Steege?

We vinden jouw gezondheid dus erg belangrijk. Is dat iets wat jou aanspreekt? Of wil je graag meer weten over werken bij Ter Steege? Kijk eens op onze werken bij website. En heb je vragen neem gerust contact op met ons. We vertellen je graag meer!