Bouwen aan de mooiste PLEK van Deventer!

We zijn trots op een van onze nieuwste projecten: PLEK Deventer! Dit prachtige project, ontwikkeld door EFY Group B.V. en gebouwd door Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, biedt 34 sociale koopappartementen en 4 eengezinswoningen op een toplocatie dicht bij het centrum van Deventer.

PLEK krijgt een industriële look; een herinnering aan het bedrijvige verleden van deze locatie. Er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid; alle woningen worden gasloos opgeleverd en verwarmd middels een warmtepomp. Ook zal de wijk de beschikking krijgen over een deelauto.

Voorstad is een wijk die tegen de oude binnenstad van Deventer aanligt, het is een levendig deel van de stad. Bedrijven hebben plaatsgemaakt voor frisse woningen en inmiddels is dit een hippe buurt voor jong en oud. Met de komst van PLEK aan de Weseperstraat krijgt dit laatste stukje van Voorstad-Oost een fraaie nieuwe bestemming en daarmee is de wijk helemaal af.

Met PLEK creëren we samen met EFY Group betaalbare woonruimte waar in Deventer een enorme behoefte aan bestaat. Het hoogste punt is bijna bereikt, blijf ons volgen voor meer updates over dit mooie project! 

Bekijk de projectwebsite van PLEK Deventer hier