Almelo Indië

Wonen op Indië

Wie droomt er niet van een eigen woning die écht bij je past? Voor de één is dat een woning met een ruime woonkeuken, voor de ander is dat een kantoorruimte aan huis. Industriële nieuwbouwwoningen, moderne stadsvilla’s en appartementen wisselen elkaar af op Indië en vormen samen een mooi geheel. Indië is een wijk zoals je die nergens aantreft. Een wijk in Almelo met een geheel eigen sfeer.

Leven op Indië

Indië is een plek waar van alles te beleven valt. Oude gebouwen krijgen een nieuwe bestemming of hebben die deels al. In het Stadslab kun je speciale streekgerechten proeven, terwijl in de Weverij regelmatig bijzondere evenementen plaatsvinden. De recreatieve functie die het water nu in Indië heeft, neemt alleen maar toe als er straks een doorbraak wordt gemaakt naar de oude haven in Almelo. Op de nieuwbouwwijk Indië gonst het nu al. En straks gaat het ook nog bruisen.

Werken op Indië

Met De Velden heeft Almelo Indië een bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid. Het terrein bevindt zich dicht bij het centrum en biedt bedrijfskavels op maat. Ook kan op dit terrein wonen en werken gecombineerd worden. Waardoor we met recht kunnen spreken van een veelzijdig bedrijventerrein in het kloppende hart van Almelo. Voor kleinere ondernemers is er De Sterkerij: een locatie met een sterke identiteit waar je een praktisch kantoor of fijne praktijkruimte huurt van 77 tot 268 m2.