Samen van idee tot ideaal

Ter Steege Bouw Vastgoed kan bouwen op ruim honderd jaar ervaring. In al die jaren hebben we al veel gedaan. Van nieuwbouwwoningen tot renovaties en van de bouw van utiliteitsgebouwen tot transformaties van cultureel- en industrieel erfgoed. Als je ons spreekt, vertellen we graag over duurzaam bouwen, nieuwe technieken en mooie ontwikkelingen. Toch is er een ding dat er voor ons met kop en schouders bovenuit steekt: de eindgebruiker moet zich thuis voelen in onze gebouwen.

Onze pijlers

Nieuwbouw voor opdrachtgevers

Een goede woning heeft twee kwaliteiten: tevreden bewoners én een optimaal rendement. Vandaag én in de toekomst. Met ons Leef!wel wonen concept bieden wij de oplossing.

Duurzame renovatie

We staan met ons allen voor een enorme duurzaamheidsopgave - voor nieuwbouw, maar zeker ook voor onze bestaande bouw. Wij denken graag mee in de beste oplossingen voor jouw woningen.

Gebiedsontwikkeling

Ter Steege Gebiedsontwikkeling verwerft met een gezonde dosis lef grondposities, ontplooit initiatieven en maakt concepten om door te geven aan de Ter Steege Bouw Vastgoed bedrijven.

Onze Leef!wel concepten

Met onze Leef!wel concepten bieden wij praktische en doordachte oplossingen voor specifieke vraagstukken. Wij leveren een gestandaardiseerde oplossing met ruimte voor maatwerk, geleverd door projectoverstijgend samenwerkende partners en gebaseerd op de jarenlange ervaring.

Alles over de leef!wel concepten
leef!stijl

Op de hoogte gehouden worden?

  • Hidden

Wij bouwen op ruim 100 jaar ervaring

En onze ervaring en kennis? Die delen we graag met jou.