Blije gezichten op het Roombekerveld Enschede

Het begin is er! Na een succesvolle verkoop is Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg gestart aan de bouw van 26 prachtige twee-onder-een-kapwoningen op het Roombekerveld in Enschede. En dat moest natuurlijk gevierd worden!

Hele gezinnen waren vanuit de auto op 15 april aanwezig bij de start bouw van de woningen. Een unieke kans om de start bouw mee te maken in deze tijd. Aangekomen bij de bouwplaats stond er een ontvangstteam klaar vanuit Ter Steege en Nieuw Wonen Twente. Alle kopers ontvingen een goed gevuld pakket van de lokale delicatessenwinkel Mezze uit Roombeek. Vervolgens konden de gezinnen in polonaise de bouwplaats oprijden om stil te staan voor hun eigen toekomstige woning. Een prachtig gezicht. Veel blije mensen die uitkijken naar het moment van de sleuteloverdracht. We gaan er wat moois van maken!

De 26 twee-onder-een-kapwoningen ontwikkelde Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg de afgelopen jaren samen met Ter Steege Gebiedsontwikkeling. Meer weten over dit project? Ga naar de website!

Naar de website