Leef!wel renovatie

Als woningcorporatie, (commercieel) verhuurder of belegger wilt u tevreden bewoners in goed verhuurbare woningen met een gezonde bedrijfswaarde. Woningverbetering speelt daarbij een cruciale rol. Dus werkt u het liefst samen met een specialist die dit snapt. Met aantoonbare ervaring en referenties die vertellen dat ze uiterst tevreden zijn over de samenwerking. Die ruime ervaring en tevreden opdrachtgevers hebben wij. Ons Leef!Wel Renovatie concept biedt een oplossing die verdergaat dan standaard woningverbetering. Techniek is prachtig, toch leidt vooral een geolied proces en eerlijke communicatie tot tevreden bewoners en opdrachtgevers. Dus stellen wij die twee in onze renovatieaanpak centraal. Voor uw klanten spelen woonlasten een belangrijke rol. Als woningverbetering tot een hogere huur leidt, doen we daarom ons best om dit te compenseren met lagere woonlasten. Dat lukt vrijwel altijd. Niet in mooie beloftes, niet in innovaties die zich nog moeten bewijzen, maar in harde zekerheden en klinkende munt. Uw renovatie moet elke euro waard en waardig zijn.

Nul op de meter (NOM)

Duurzaam, energiezuinig en hoge kwaliteit. Wij snappen heel goed dat dit belangrijke uitgangspunten bij onderhoud en renovatie zijn. Veel opdrachtgevers willen na renovatie of groot onderhoud Nul Op de Meter (NOM). Wij hebben ervaring met NOM renovaties en zijn in het bezit van NOM-keur (op propositie). U krijgt dus gegarandeerd kwaliteit bij NOM-renovatie. Soms hebben NOM renovaties nog geen sluitende businesscase. Wij verwachten dat innovaties en nieuwe regelgeving NOM de komende jaren beter bereikbaar en financieel haalbaar maken. Tot die tijd is NOM-READY een prima initiatief. Met dit renovatieniveau brengt u uw woningen in de toekomst met aanvullende maatregelen eenvoudig op NOM-niveau. Dat is nog eens slim investeren. Soepele processen gaan hand in hand met vakmanschap. Goed nieuws: onze technische vaardigheden én mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Of het nu gaat om het verwijderen van asbest, het vervangen van complete gevels of de installatie van duurzame energieoplossingen. We verstaan de kunst om ook met beperkte middelen uw project naar het niveau te brengen dat aansluit bij uw strategie. Zodat uw woningen uitstekend verhuurbaar zijn en een gezonde bedrijfswaarde op uw balans hebben.

Luisteren en betrekken

Woningverbetering is vaak een complex keuzeproces. Daar begeleiden wij u graag bij. Dat doen we niet vanachter een bureau. Samen met u gaan we de wijk in. Kijken wat daar gebeurt. Wij hebben dagelijks met bewoners te maken en weten hoe belangrijk goede communicatie is. Dus praten we met uw bewoners en luisteren we goed naar hun wensen en verwachtingen. We betrekken mensen zo vroeg mogelijk en blijven dat ook in de uitvoering doen. Als wij open en met aandacht contact maken, ontstaat begrip, draagvlak en enthousiasme. Wij kunnen onze eigen bewonersconsulent inzetten. Op onze digitale Renovatieplanner (app voor smartphone of tablet) kunnen uw bewoners de planning voor hun woning inzien, de gevolgen die dit heeft, de werkzaamheden die ze zelf alvast moeten uitvoeren, wie bereikbaar is voor vragen, kortom: een efficiënte en persoonlijke communicatietool. In onze brochure Leef!Wel Renovatie leest u alles over onze renovatieaanpak.