Leef!wel wonen

Een goede woning heeft twee kwaliteiten: tevreden bewoners én een optimaal rendement. Vandaag én in de toekomst. Dus zoekt u als woningcorporatie, (commercieel) verhuurder of belegger de perfecte balans tussen de wensen van uw klant en uw eigen doelstellingen. Leef!wel wonen biedt de oplossing. Met dit ongekend flexibele bouwconcept stellen wij niet de woning, maar uw bewoners centraal. Hun leefstijl bepaalt architectuur, indeling en afwerking van de woning. Resultaat: tevreden bewoners en woningen die gedurende de totale levenscyclus optimaal renderen.

Glashelder stappenplan

Leef!wel wonen is het resultaat van onze jarenlange ervaring in mensgericht bouwen. Met die kennis ontwikkelden we een uniek concept, waarmee we volledig op maat duurzame en energiezuinige woningen bouwen. Woningen die met mensen meebewegen. Leef!wel wonen werkt met een glashelder stappenplan. We nemen uw doelgroep en stedenbouwkundige randvoorwaarden als vertrekpunt. Van hieruit heeft u keuze uit verschillende (architectuur)varianten, opties, indelingen en allerlei aanvullende modules. Zo bouwt u stap voor stap de woning naar wens op. Bij alle keuzes die u maakt, ziet u direct de technische, esthetische en financiële gevolgen. Als opdrachtgever kiest u optionele services, zoals energiemonitoring, verhuurservice en/of onderhoud en beheer met 24/7 servicedienst. Wilt u energieneutraal? Met de aanvullende energiemodules is dat mogelijk. Leef!wel wonen is flexibel, duurzaam en rendabel. Vandaag, morgen en overmorgen!

Ongekend flexibel

Leef!wel wonen biedt een ongekende modulaire flexibiliteit en maatwerk in de planning. Dat komt doordat we bouwsystemen combineren en zoveel mogelijk prefab technieken gebruiken. Tel daarbij op dat we virtueel samenwerken (BIM) en LEAN bouwen en je krijgt lagere kosten, korte doorlooptijden en optimale kwaliteit. Vanzelfsprekend gebruiken we duurzame en onderhoudsarme materialen en garanderen we een schoon en gezond binnenklimaat.