Ondertekeningsmoment Schippersdok

Op vrijdag 17 december ondertekenden Hans ter Steege en Ingrid Lambregts de definitieve koopovereenkomst voor de bouw van dok 5 (Schippersdok) op Iseldoks.

Hans ter Steege (directeur/eigenaar van Ter Steege Bouw Vastgoed): “Met veel ambitie ontwikkelen en bouwen wij 19 eigentijdse grachtwoningen en 42 luxe appartementen met daaronder een parkeergarage voor de bewoners. Ons plan kenmerkt zich door duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en natuurlijk heel veel water. Met veel vertrouwen kijken wij uit naar de verkoop van dit fraaie plan”.

Wethouder Ingrid Lambregts: “Schippersdok, ook het eiland genoemd, is de kers op de taart van Iseldoks. Een hoogwaardig woongebied, met stedelijke allure aan het water. De bewoners wonen straks op een unieke woonplek aan de Oude IJssel, met veel groen en een fraai ingerichte buitenruimte waar iedereen van kan genieten!”

Op 12 januari start de verkoop van de nieuwe woningen op het eiland Schippersdok. Kijk voor meer informatie nu alvast op www.iseldoksschippersdok.nl.

Ook de ontwikkeling van dok 2 noord (Noordkade) is onderdeel van de getekende overeenkomst. Ter Steege Bouw Vastgoed gaat ook hier woningen bouwen, op een later moment.