Lars sluit TOPS Kickstarttraject af

Na twee jaar rondde Lars vrijdag 14 oktober zijn TOPS Kickstarttraject af. Lars begon in september 2019 aan zijn traject toen hij in dienst kwam bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen.

Lars ontwikkelde zich afgelopen twee jaren op persoonlijk en professioneel vlak en werkt als werkvoorbereider renovatie bij Ter Steege. Lars kijkt zelf het meest waardevol terug op het vinden van zijn plek binnen Ter Steege: “Toen ik aan het werk ging, wilde ik graag BIM modelleur worden. Tijdens het traject kwam ik erachter dat werkvoorbereider beter bij mij past. Nu werk ik als werkvoorbereider renovatie. Ik merk dat ik op mijn plek zit en heb het erg naar mijn zin met mijn collega’s.”

Tom Klokkenburg was de begeleider van Lars en beide kijken positief terug op het traject van Lars. Tom overhandigde Lars zijn TOPS Certificaat. We wensen Lars heel veel succes en werkplezier bij Ter Steege!

Over TOPS Kickstart

Met het TOPS Kickstarttraject gaan starters in een periode van twee jaar aan de slag in een startersfunctie en groeien ze met een ‘kickstart’ uit tot een vakbekwame specialist. De TOPS Kickstarters krijgen de kans om intensief te werken aan hun eigen ontwikkeling die past bij hun talenten en voorkeuren. Meer weten? Ga naar de website.

Naar werkenbijtersteege.nl