TOPS Trainee bij Ter Steege: Femke doet het!

In september 2020 startte Femke Pekkeriet als TOPS Trainee bij Ter Steege Bouw Vastgoed.  Wat heeft ze gedaan? En wat gaat ze verder nog doen? Ze vertelt je graag meer!

Femke studeerde in juli 2020 af van haar post-hbo Bedrijfskunde , die ze volgde na haar opleiding Bouwkunde in Amsterdam. Na het afronden van haar opleiding was ze op zoek naar een combinatie tussen werken en leren. Op internet vond ze het TOPS Traineeship van Ter Steege. Ze solliciteerde voor het traineeship en werd aangenomen als TOPS Trainee.

Verkoop & Ontwikkeling

Na de zomer startte ze officieel met haar TOPS Traineeship bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn: “In Apeldoorn volgde ik de module ‘Verkoop en Ontwikkeling’. Daar werkte ik mee aan hele leuke projecten. Ik heb bijvoorbeeld het project Hugo’s tuin in Heerhugowaard helemaal opgestart op het gebied van ontwikkeling en verkoop. Daarnaast werk ik ook mee aan de ontwikkeling en verkoop van fase 2 en 3 van Johannes Auping Kwartier in Deventer.”

Zelf inspraak

Haar eerste twee modules zitten er nu bijna op. Ze vervolgde haar traineeship bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. “Ik volg drie modules. Samen met mijn coach bepaal ik welke modules ik doe en waar ik die modules ga doen. Ik heb hier zelf inspraak in, dus ik kan zelf aangeven welke functies ik graag beter wil leren kennen. In mei 2021 ben ik gestart in Rijssen, waar ik de module ‘Renovatie en Onderhoud’ volg. Ik draai mee als woonconsulent op een renovatieproject in Apeldoorn en loop daarbij mee met de uitvoerder.”

Wil jij ook aan de slag als TOPS Trainee? We hebben binnenkort weer een vacature open staan. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in!

Inschrijven

Corona

Femke startte in een bijzondere tijd met haar traineeship. Corona was en is een groot onderdeel van onze maatschappij. “Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, omdat veel mensen thuis werken. Dit hebben we opgelost door elke week een vast moment te prikken met mijn begeleiders. Hierdoor krijg ik voldoende begeleiding. En gelukkig zijn er altijd wel wat mensen op kantoor, die me graag helpen als ik vragen heb.”

Waarde toevoegen

Onderdeel van het traineeship is werken aan je ontwikkeling – persoonlijk en professioneel. Daarom krijg je als trainee budget om opleidingen te volgen. Femke is in februari gestart met een opleiding projectontwikkeling en heeft een aantal sessies met een coach voor haar persoonlijke ontwikkeling gehad. “Het is heel fijn om de mogelijkheid te hebben om opleidingen te volgen. En ook binnen het bedrijf is trainee zijn heel fijn. Ik mag overal meekijken, maar er wordt ook echt wat van me verwacht. Ik leer daarom veel via opleidingen en via het dagelijks werk. Ik wil graag waarde toevoegen en ik heb het gevoel dat ik dat doe met het traineeship.”