Basisschoolleerlingen bezoeken de bouwplaats in Boekelo

Op 7 maart jl. bezochten 24 basisschoolleerlingen uit groep 6 onze bouwplaats in Boekelo. De kinderen hadden dagen voor het bezoek aan de bouwplaats op school gewerkt aan een project over ‘de bouw’ Tijdens dit project hadden ze al geleerd welke beroepen op een bouwplaats worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een timmerman, een metselaar, een stukadoor, etc.

Tijdens de rondleiding kregen alle kinderen een helm, die net passend te maken was op de kleinste stand. De leerlingen werden verdeeld in drie groepen en konden samen met hun begeleiders en een begeleider van Ter Steege de verschillende fases van de bouw bekijken. Zo lagen bij fase 3 (9 woningen aan de Boekelosestraat) de eerste verdiepingsvloeren er op. Bij de twee vrijstaande woningen is de afbouw net begonnen en konden de kinderen zien waar alle elektraleidingen en dergelijke lopen. Bij de twee woningen Jufferbeek, die bijna klaar zijn, konden ze zien wat het eindresultaat is.

Een leuk bezoekje waar zowel de kinderen, maar zeker ook de volwassenen van genoten hebben.

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep