Basisschoolleerlingen bezoeken de bouwplaats in Boekelo

Op 7 maart jl. bezochten 24 basisschoolleerlingen uit groep 6 onze bouwplaats in Boekelo. De kinderen hadden dagen voor het bezoek aan de bouwplaats op school gewerkt aan een project over ‘de bouw’ Tijdens dit project hadden ze al geleerd welke beroepen op een bouwplaats worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een timmerman, een metselaar, een stukadoor, etc.

Tijdens de rondleiding kregen alle kinderen een helm, die net passend te maken was op de kleinste stand. De leerlingen werden verdeeld in drie groepen en konden samen met hun begeleiders en een begeleider van Ter Steege de verschillende fases van de bouw bekijken. Zo lagen bij fase 3 (9 woningen aan de Boekelosestraat) de eerste verdiepingsvloeren er op. Bij de twee vrijstaande woningen is de afbouw net begonnen en konden de kinderen zien waar alle elektraleidingen en dergelijke lopen. Bij de twee woningen Jufferbeek, die bijna klaar zijn, konden ze zien wat het eindresultaat is.

Een leuk bezoekje waar zowel de kinderen, maar zeker ook de volwassenen van genoten hebben.

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep