Doe-ochtenden Wilhelminaschool Rijssen

Op 3 en 10 april vonden de doe-ochtenden van de Rijssense basisschool Wilhelmina plaats. Op deze ochtenden kunnen ouders, opa’s, oma’s, ooms of tantes van leerlingen workshops organiseren op hun werk, waarvoor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 zich voor in kunnen schrijven. Deze doe-ochtenden worden al jaren georganiseerd; met succes!

De kinderen van meerdere collega’s zitten ook op de Wilhelminaschool. Wij hebben daarom een aantal leerlingen uitgenodigd bij Ter Steege om op deze manier kennis te maken met ons bedrijf en met de bouwbranche.

Woensdag 3 april kwamen er 9 leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 langs op het hoofdkantoor van Ter Steege aan de Reggesingel. Hier maakten zij kennis met onze configurator, knutselden zij huisjes en hebben ze een zo hoog mogelijk bouwwerk gemaakt van spaghetti en marshmallows.

Een week later, op woensdag 10 april, zijn wij met dezelfde leerlingen naar de bouwplaats geweest op Het Opbroek in Rijssen. Een mooie kans om te kijken hoe het eraan toe gaat op de bouw. Hier werden zij ontvangen door uitvoerder Geert ten Bolscher, en mochten zij een muurtje metselen!

Al met al twee zeer geslaagde ochtenden en een leuke kennismaking met de bouw voor deze enthousiaste kinderen.