Nieuwe woonlocatie in Goor: 24 Appartementen en dagbesteding voor Aveleijn

Aan de Meidoornstraat in Goor, Gemeente Hof van Twente, wordt momenteel voor Aveleijn een nieuwe woonlocatie gerealiseerd door Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Deze locatie is bestemd voor 24 bewoners en zal onderdak bieden aan mensen die zorg ontvangen van Zorgaanbieder Aveleijn.

Op 3 april vond de officiële starthandeling plaats. Na een welkomstwoord van Susanne Bentvelsen onthulde zij samen met enkele toekomstige bewoners van de locatie het bouwbord, waarmee de start van dit project werd gemarkeerd.

Het project omvat 24 moderne appartementen elk met hun eigen voorzieningen en comfortabele leefruimte. Naast de appartementen is er ook een dagbestedingslocatie aanwezig. Hier kunnen bewoners samenkomen, activiteiten ondernemen en sociale interactie hebben.

Door de weersomstandigheden werd de start van de bouw gevierd in een feesttent, versierd met ballonnen. Er werd zelfs getoast met een symbolisch glas champagne.

 

Verdere ontwikkelingen

De nieuw te bouwen woonlocatie voor Aveleijn is de komende tijd niet de enige bedrijvigheid op deze locatie.

Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen heeft naast deze locatie ook een bouwplaats ingericht. Op ’t Gijmink zullen zij 70 nieuwe woningen realiseren, voornamelijk bedoeld voor starters op de woningmarkt. Twee mooie ontwikkelingen op het ’t Gijmink.