Bedrijfsprocessen op orde!

Bij Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg heeft op 13, 14 en 16 maart 2017 de jaarlijkse audit plaatsgevonden voor het ISO 9001, ISO 14001 (milieu), MVO Prestatieladder trede 3 en VCA**.

De audits zijn uitgevoerd door een drietal auditoren van KIWA die ons systeem en processen getoetst hebben. Daarnaast zijn er ook 2 projectlocaties bezocht, namelijk de nieuwbouw van
37 appartementen te Hardenberg voor Beter Wonen Vechtdal en 38 woningen Tuindorp te Coevorden voor Domesta Emmen.

De auditoren hebben bij de afsluiting van de audit aangegeven dat het systeem en de processen bij Ter Steege goed op orde zijn en voldoen aan het gestelde volgens de daarvoor geldende normen.
Dit was ook duidelijk terug te zien bij de bezochte projectlocaties, waarbij de auditoren een duidelijk compliment gaven over de wijze van communiceren en de betrokkenheid van de medewerkers.

Ter Steege is trots dat de gekozen koers ook duidelijk zichtbaar wordt.
Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit al lang verankerd binnen de organisatie, dit komt ook zeker tot uiting door de duurzame relaties die Ter Steege heeft met zijn stakeholders.
Daarbij is Ter Steege zeer betrokken met en actief in de regio.

KAM coördinator Mark Veurink: “Wij zijn blij en trots te melden dat wij opnieuw gecertificeerd zijn voor ISO 9001, ISO 14001 (milieu), MVO Prestatieladder trede 3 en VCA** !”