Support voor schaatster Eline Jansen

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn sponsort schaatster Eline Jansen.  Eline Jansen (16) woont in Deventer en is een groot schaatstalent met een groots doel: de Olympische Spelen! Met deze sponsoring ondersteunt Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn Eline, zodat zij op verschillende locaties in Nederland kan trainen. Wij hopen dat Eline mede hierdoor zal schitteren op de Winterspelen in Peking.

Andries Tolman, adjunct directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn en Eline Jansen tekenden op 14 november 2018 de sponsorovereenkomst voor het seizoen 2018/2019. Andries: “Wij vinden het fantastisch dat we een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van Eline en hopen dat zij de top haalt.”

Eline schaatst inmiddels al ruim tien jaar, en dit seizoen is ze dan ook uitgenodigd voor RTC Oost. RTC is een vervanging van het vroegere Jong Oranje. Vanaf mei traint ze wekelijks tien tot twaalf keer op verschillende schaatsbanen in Nederland. Afgelopen seizoen schaatste Eline succesvol op drie NK’s: het NK Allround, de NK Marathon en de NK Lange Afstanden. Als niet-sprintster heeft ze zich ‘per ongeluk’ ook nog gekwalificeerd voor de NK Sprint. Dit seizoen focust ze zich op het verbeteren van alle afstanden. Ze wil zich plaatsen op een internationale wedstrijd, en een podiumplaats op de 3.000 en 1.500 meter.