Omgevingsvergunning Waddenlaan Lelystad aangevraagd

Bij gemeente Lelystad is een aanvraag ingediend door Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van 45 appartementen aan de Waddenlaan.

De appartementen worden gerealiseerd in opdracht van Woningcorporatie Centrada. Het betreft een zogenaamde “Turn Key” opdracht waarbij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn zowel de ontwikkeling als realisatie voor zijn rekening neemt. Dit geschiedt geheel volgens het programma van eisen van de corporatie. De 45 appartementen bestaan uit 3 typen met een woonoppervlak van ca 70 vierkante meter.

Verder is bijzonder te vermelden dat het complex met eenvoudige elektrische installaties met veel zonnepanelen maar geheel zonder warmtepompen wordt uitgerust. Voor Centrada betekent dit dat toekomstige exploitatielasten zeer overzienbaar zijn. Daarnaast worden huurders nog maar met een zeer bescheiden energierekening geconfronteerd.

De appartementen hebben veel lichtinval en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners.

Met de bouw van dit prachtige appartementencomplex, ontworpen door architectenbureau ZAAK VAN NN, starten we in het eerste kwartaal van 2020. De oplevering vindt ongeveer een jaar later plaats.