Afsluiting vier TOPS’ers uit de TOPS Academie

Op dinsdag 16 juli 2019 hebben we na een periode van 2 jaar stil gestaan bij het positief afronden van het TOPS traineeship van Gijs Klunder en het TOPS Kickstart van Rosalie Ligterink, Jocelyn Rolleman en Jan-Harmen Rook. We startten de feestelijke middag met taart. Na de opening van Kees Remie, een van de leden uit de werkgroep TOPS, hield Hans ter Steege een praatje over de “Millennial” generatie. Een generatie die zich vooral typeert door ondernemerschap, initiatief nemen, klantgerichtheid, besluitvaardig zijn en omgevingsbewustzijn. Deze competenties hebben we ook zeker terug gezien bij deze 4 toppers.

De vier TOPS’ers werden afgelopen twee jaar begeleid door hun eigen coach. Alle coaches deelden in een persoonlijke speech het karakter en de ontwikkeling van een van de vier TOPS’ers. Hierna ontvingen de vier jonge medewerkers een certificaat en een beeldje van hun coach.

Als werkgroep kijken wij met trots terug op de afgelopen periode waarin enthousiaste jonge mensen zichzelf positief hebben ontwikkeld. Dit is de volgende stap richting een verdere ontwikkeling van een mooie carrière. Wij wensen ze veel succes!

De werkgroep TOPS bestaat uit Gertjan Teussink, Kees Remie en Rieneke Leusink.