Naam bekend voor zorgvilla te Blaricum

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn bouwt in Blaricum een zorgvilla met 28 luxe appartementen. Op 19 december 2019 jl. is de naam van de in aanbouw zijnde zorgvilla te Blaricum bekend gemaakt. Wanneer de zorgvilla is opgeleverd, draagt het de naam: Villa Tafelberg. Dit is tijdens de viering van het hoogste punt onthuld door wethouder mevrouw Boersen-De Jong en de heer Gulickx, fund manager Hartelt Fund Management.

Villa Tafelberg 

De zorgvilla ligt op steenworp afstand van De Tafelbergheide, hierdoor bleek Villa Tafelberg de meest passende naam. Een naam waar Wethouder Boersen- de Jong best een beetje trots op is! Voor de gelegenheid heeft de Architect, de heer Leeflang, een ontwerp gemaakt van de gevel- belettering. Het ontwerp is goed ontvangen en zal boven de entree komen.

Zorgvilla 

Ruim 4 jaar geleden kocht Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn het perceel aan de Prins Hendriklaan 26 te Blaricum. Na een enigszins moeizame start van de ontwikkeling van een zorgvilla op deze prachtige plek, is de ontwikkeling begin 2018 verkocht aan Apollo Zorgfonds. In mei 2019 is de realisatie van de zorgvilla met 28 luxe zorgappartementen begonnen.

Met deze zorgvilla heeft Apollo tot doel de kwaliteit van het leven van senioren met een zorgbehoefte te verbeteren. De bewoners kunnen onder andere beschikken over zorg op maat, waarbij maximale eigenwaarde, zelfstandigheid en onafhankelijkheid worden gewaarborgd.  ‘’Het is een concept wat Blaricum nog niet kent en ik hoop dat veel ouderen in Blaricum hier gebruik van gaan maken’’ – mevrouw Boersen-de Jong.

‘’Wie weet kom ik er zelf nog eens te wonen, want het lijkt mij zo fijn om ook met anderen te wonen, niet alleen met je eigen man of vrouw, maar met de buurt. In de gemeenschappelijke ruimte kun je elkaar ontmoeten en gezellig met elkaar eten, kaarten. Top.’’ – mevrouw Boersen – de Jong

Naar verwachting wordt Villa Tafelberg in mei 2020 opgeleverd aan Apollo Zorgvastgoed B.V.