Leef!WEL® Woon Ideaal toegepast in Tuindorp Coevorden

In de wijk “Tuindorp” in Coevorden realiseert Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg op dit moment de nieuwbouw van 38 Leef!WEL woningen die ‘op maat’ zijn gemaakt voor woningcorporatie Domesta. De uitvoering sluit aan bij de wensen van Domesta en de eisen van de gemeente. Er is ook maximaal aandacht besteed aan de wensen van de bewoners. Diverse bewoners zijn geïnterviewd en hun wensen zo goed mogelijk vertaald in het ontwerp. Van de eerste woningen is inmiddels het ‘hoogste punt’ bereikt.

Naast de huidige nieuwbouw zijn in deze woonwijk al meer dan 70 woningen en een buurthuis door Ter Steege gebouwd.

Leef!WEL® Woon Ideaal is een filosofie die vorm geeft aan woonwensen en volkomen flexibel is.
Het basis afwerkingsniveau is van hoge kwaliteit.

Op basis van jarenlange ervaring en continue monitoring van de nieuwste woontrends, maar zeker ook vanwege de nieuwe vormen van aanbestedingen van woningcorporaties, worden binnen Leef!WEL keuzes gemaakt die aansluiten bij de meest voorkomende behoeftes en wensen van de woonconsument. De opdrachtgever kan per project precies de juiste selectie maken om zo haar ‘ideaal’ te realiseren tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Leef!WEL sluit naadloos aan bij de groeiende vraag van woningcorporaties naar concepten waarin de aannemer zorgt voor ontwikkelen, ontwerpen en realiseren op basis van een softselectieprocedure.

Door de flexibiliteit in plattegronden en de gekozen bouwmethodiek, hebben opdrachtgevers tot in een laat stadium van de bouw veel vrijheid in keuzemogelijkheden. Een geavanceerd gedigitaliseerd proces (met behulp van o.a. 3D-uitwerking en BIM-toepassingen) zorgt voor een korte doorlooptijd van het totale project.

Ter Steege heeft eigen ontwerpers die uw woonideaal kunnen vormgeven, maar dankzij de eenvoudige spelregels van Leef!WEL kunnen ook externe architecten er uitstekend mee werken.