Kennis maken met de TOPS Academie tijdens online bijeenkomst

Welke mogelijkheden heb je bij Ter Steege als je net bent afgestudeerd? Afgelopen vrijdag 5 maart kregen 9 studenten antwoord op deze vraag tijdens de eerste online TOPS lunch.

De groep bestond grotendeels uit (oud) stagiaires en afstudeerders en kenden Ter Steege dus al. Voor de TOPS werkgroep een mooie kans om juist deze groep meer te vertellen. Door de positieve associaties die de groep al heeft met Ter Steege, waren ze enthousiast en nieuwsgierig naar de TOPS academie.

Tijdens de lunch vertelde de TOPS werkgroep kort over de verschillende trajecten binnen de TOPS Academie. TOPS Kickstarter Amke en oud TOPS trainee Gijs sloten aan om vragen van de studenten te beantwoorden. De studenten hadden genoeg vragen en de tijd vloog voorbij.

De reacties waren enthousiast en ook de TOPS werkgroep was positief over de online bijeenkomst. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen de TOPS Academie? Stuur een mail met je gegevens naar info@tsbouwvastgoed.nl. De TOPS werkgroep neemt contact met jou op.

Meer informatie over TOPS