Even voorstellen – vier nieuwe medewerkers bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen

Van links naar rechts: Maarten, Geert, Adriaan en Thomas

Na de bouwvak zijn vier nieuwe medewerkers gestart bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Alle vier medewerkers hebben net hun opleiding afgerond en zijn begonnen met hun eerste baan bij Ter Steege. Adriaan en Thomas werken op kantoor, en Maarten en Geert zijn te vinden op de bouwplaats. Hieronder stellen we ze aan je voor!

Thomas, medewerker Service & Onderhoud, 21 jaar

Thomas is, net als de andere drie, geen onbekende van Ter Steege. Hij kwam in contact met Ter Steege tijdens een stage-partnerdag van Saxion. Van september 2018 tot en met januari 2019 liep hij stage bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen en bleef vervolgens elke woensdag werken bij Ter Steege. Rond de bouwvak studeerde Thomas af.

Sinds de bouwvak is hij fulltime in dienst als medewerker Service & Onderhoud. Hij houdt zich bezig met werkvoorbereiding, tekenwerk, offertes opvragen en blijft in contact met uitvoerders en bouwpartners. Momenteel is hij bezig met een renovatieproject in Schalkhaar en Hellendoorn. Wat hij leuk vindt aan werken bij Ter Steege? Zijn antwoord: “De sfeer onderling is hier goed. Ik had direct een goede klik met alle collega’s. Je hoort er echt bij.”

Geert, assistent uitvoerder, 21 jaar

Geert is half juni afgestudeerd van de opleiding Bouwkunde op Windesheim. Zijn eindonderzoek over het verbeteren van logistieke processen voor binnenstedelijke nieuwbouwprocessen deed hij bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Direct na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan als assistent-uitvoerder. Momenteel werkt hij in Hellendoorn. Op de bouw ondersteunt hij de uitvoerder, houdt hij de planning bij en werkt hij als timmerman wanneer nodig.

Voordat hij aan zijn eindonderzoek begon, liep hij in zijn derde jaar stage bij Ter Steege. De mentaliteit sprak hem toen al aan. “Bij Ter Steege staat iedereen naast elkaar, niet boven elkaar. Je moet het met elkaar doen.”

Adriaan, calculatie, 21 jaar

Adriaan werkt als calculator. Over een tijdje gaat hij werkvoorbereiding doen. Hij doet nu veel werk voor het ROC in Rijssen, die binnenkort verbouwd wordt. Hij bepaalt de kosten, trekt details uit de tekening en vraagt offertes op. Adriaan startte net na de zomervakantie. Zijn diploma Bouwkunde had hij net voor de vakantie in zijn zak.

Van september 2019 tot en met januari 2020 liep hij stage bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen in de uitvoering bij de school Mariendael. Hij kende Ter Steege van de bedrijvendagen op Windesheim. Toen hij bijna klaar was met zijn opleiding heeft hij contact gezocht met Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Hij wilde graag aan de slag bij Ter Steege vanwege de sfeer en zijn werkzaamheden. “Ik vind het fijn om aan het werk te zijn en nieuwe dingen te leren.”

Maarten, timmerman, 20 jaar

Maarten liep vanaf november stage bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. In juni rondde hij zijn opleiding Middenkader Bouwfunctionaris 4 af. “Vrijdag was mijn stage afgelopen en maandag ging ik aan de slag als timmerman.”

Momenteel werkt hij op een renovatieproject in Kampen. Het project loopt op zijn einde. Hierna gaat hij iets dichterbij huis aan de slag; hij werkt dan op Indië in Almelo aan de bouw van De Entree. Hoe hij bij Ter Steege terecht kwam? Maarten vertelt: “Ik wilde zelf graag bij Ter Steege werken, dus toen Arjan van ’t Hul mij vroeg om bij Ter Steege stage te komen lopen, zag ik dat wel zitten. De sfeer en mentaliteit  spreken mij hier aan. Iedereen doet gewoon normaal tegen elkaar, en dat is fijn!”

We wensen de vier nieuwe medewerkers heel veel succes!