Veel belangstelling voor Huis van Delft tijdens Nieuw Delft Presenteert

Zaterdag 21 september was Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn aanwezig bij ‘Nieuw Delft Presenteert’, met Huis van Delft. Tijdens dit evenement werd alles verteld over de plannen, ideeën en het woningaanbod in Nieuw Delft Spoorzone.

Ter Steege bracht de ruim 600 bezoekers op de hoogte van de stand van zaken rondom Huis van Delft tijdens dit evenement . De eerste plattegronden, interieur en exterieur impressies gaven een goed beeld van wat er verwacht mag worden. De belangstelling voor Huis van Delft was groot. Van potentiële kopers tot mensen die graag wilde zien wat er in hun geliefde Delft wordt gebouwd.

Huis van Delft

Delft is een stad van pioniers. Kansen zien, kansen creëren en het onmogelijke mogelijk maken zit in het DNA van Delft. Huis van Delft wordt een zeldzaam gebouw met een knipoog naar het verleden. Pioniers zoals: Johannes Vermeer, Willem van Oranje, Piet Hein, Hugo de Groot en vele anderen hebben hierin een belangrijke rol. De geboortehuizen, werkhuizen en woonhuizen van deze pioniers komen terug in de architectuur van het gebouw. Zo leven de pioniers van toen door in de pioniers van de toekomst. Daarnaast is veel aandacht besteed aan de materialisatie, waardoor het gebouw helemaal tot zijn recht komt. Een prachtig geglazuurde tegel bekleed de buitengevel. De koninklijke tichelaar uit Makkum maakt deze mooie tegels. Een gebouw dat het verleden, het heden, de toekomst en het DNA van de stad Delft symboliseert.

Locatie en bereikbaarheid

Huis van Delft wordt letterlijk en figuurlijk het nieuwe middelpunt. Op loopafstand van het historische centrum én het centraal station. Voor bezoekers van Delft die met de trein arriveren, wordt Huis van Delft straks de eerste ontmoeting met de stad. Qua bereikbaarheid ligt Delft gunstig. Locaties als Schiphol, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn goed en snel te bereiken. Wat een locatie!

Op de hoogte blijven van dit bijzondere project? Bekijk de website www.huisvandelft.nl