Gert-Jan Kwintenberg en Trudy Meijerink 25 jaar bij Ter Steege

Vrijdag 20 september, vierden twee medewerkers van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen samen met hun gezin, vrienden en collega’s bij Restaurant ’t Brodshoes hun 25-jarig jubileum.

Trudy Meijerink is 25 jaar geleden gestart als telefoniste en door de jaren heen is ze steeds meer secretaressewerk gaan doen. Op dit moment is ze management-assistente, waarbij ze op alle manieren ondersteuning biedt aan de directie. Daarbij is ze de drijvende kracht achter de certificering van ISO, VCA, MVO en FSC. Ook is ze al jaren bestuurslid van de personeelsvereniging van Ter Steege.

Gert-Jan Kwintenberg startte zijn loopbaan bij Ter Steege als timmerman en is binnen het bedrijf doorgegroeid tot projectleider. In zijn huidige functie is hij eindverantwoordelijk voor het realiseren van diverse grote woningbouw- en utiliteitsprojecten. Recent nog 74 appartementen in Hoofddorp en de realisatie van Albert Heijn en Spoorburght in Rijssen zijn aansprekende projecten op zijn CV.  Naast zijn werk als projectleider is hij de personeelsfunctionaris voor de bouwplaatsmedewerkers.

De twee gewaardeerde collega’s werden samen met hun familie tijdens de receptie in het zonnetje gezet. Naast de gebruikelijke felicitaties en speeches, ontvingen de jubilarissen een cadeau van de directie en van hun collega’s.