Geometius levert nieuw meetapparatuur aan Ter Steege

Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen is weer voorzien van de nieuwste generatie meetapparatuur voor het uitzetten en inmeten van projecten.

In de laatste week voor de kerstvakantie ontving maatvoerder Jan Theijink van Ter Steege uit handen van Wim Egberts van Geometius de nieuwe Trimble Robotic Total Station, een toestel met de nieuwste innovaties op het gebied van meten.

Digitale maatvoering is niet meer weg te denken in de praktijk van alle dag, volgens Jan Theijink: “Al ruim 15 jaar maak ik naar tevredenheid gebruik van Trimble-apparatuur. Een aantal jaar geleden is dit pakket aangevuld met GPS-apparatuur, zodat hiermee ook vanuit de satellieten de juiste maatvoering kan plaatsvinden.”

Jan Theijink is fulltime maatvoerder en is dagelijks op de verschillende bouwplaatsen actief. Het maatvoeringswerk start bij het uitzetten van kavels tot en met maatvoering van sparingen en leidingen in vloeren en wanden. Met Geometius is Ter Steege altijd verzekerd van de juiste service en updates op gebied van maatvoering.