Derde stadsmusical op Indië terrein Almelo

Op dit moment is er voor de derde keer een prachtige stadsmusical te zien op het Indië terrein in Almelo. Na “Van Katoen en Nu” en “Het Verzet Kraakt” draait nu “Van Katoen en Water” op het oude Ten Cate terrein.

De avondvullende stadsmusical Van Katoen en Water vertelt het verhaal van 600 jaar Almelo. Het is een komische en ontroerende theatervoorstelling over vallen en elkaar weer helpen opstaan. Het gaat over noaberschap en over recht en onrecht. Maar bovenal vertelt het de geschiedenis van een grote liefde.

Deze musical wordt op een andere plek gespeeld dan de twee eerdere musicals. Deze keer op de bodem van het tweede waterbekken. Begin dit jaar is Ter Steege gestart met de aanleg van een tweede waterbekken. Dit biedt een mooie locatie voor de opvoering van het theaterstuk met op de achtergrond de gevels met sheddaken van De Weverij.

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid ondersteunen wij deze stadsmusical ook van harte. Wij zijn een trotse partner van het productieteam. Tot en met 17 september is Van Katoen en Water nog te bezoeken. Meer informatie over de musical en verkoop van kaarten zijn te vinden via https://www.vankatoenenwater.nl/.

Foto’s met dank aan Van Katoen en Water.