Meer toekomst met onze nieuwe TOPS Academie

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Vanuit deze gedachte investeert Ter Steege Bouw Vastgoed veel in de opleiding van jong talent. Denk bijvoorbeeld aan ons TOPS traineeship voor afgestudeerde HBO’ers. Met onze nieuwe TOPS Academie maken we hier nog meer werk van. Zo is er nu ook het traject TOPS kickstart: jong talent ontwikkelt zich sneller tot specialist in een bepaalde functie.

Jong talent van nu

De vier jonge talenten op de foto doorlopen nu een opleiding aan onze nieuwe TOPS Academie. We introduceren Jocelyn Boerman, Rosalie Ligterink en Jan-Harmen Rook die het TOPS kickstart programma doorlopen en Gijs Klunder die het TOPS traineeship in september begint.

Meer nieuws over hoe het hen vergaat tijdens de traineeships volgt later in het jaar!

Ontwikkeling

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Waardoor werk je met plezier? Als je op de juiste plek zit. Met ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zodat je kunt groeien in je vak en voldoening haalt uit waar je dagelijks mee bezig bent. Onze TOPS Academie helpt je daarbij.

Verschillende programma’s

Onder de vlag van de TOPS Academie biedt Ter Steege Bouw Vastgoed nu twee opleidingsprogramma’ s aan: TOPS traineeship en het nieuwe TOPS kickstart.

TOPS traineeship

  • Voor afgestudeerde HBO’ers
  • Doel: kennismaken met de verschillende werkgebieden binnen drie bedrijven
  • Met detacheringsmogelijkheden binnen onze organisatie
  • Duur: 2 jaar
  • 4 dagen werken, 1 dag studie

TOPS kickstart

  • Voor afgestudeerde HBO’ers én medewerkers met maximaal 2 jaar werkervaring
  • Doel: snelle ontwikkeling in een bepaalde functie (bijv. kopersbegeleiding, uitvoering, vastgoedontwikkeling, marketing)
  • Traject bij één werkmaatschappij, 1 periode van 8 maanden naar een ander bedrijf in onze organisatie
  • Duur: 1 jaar met optie van verlenging tot 2 jaar
  • 5 dagen werken

Ter Steege Bouw Vastgoed is alert op de bewegingen in de bouw- en vastgoedmarkt én op de arbeidsmarkt. De TOPS Academie zal zich dan ook blijven ontwikkelen. Net zoals jong talent dat bij ons kan doen!

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep