Verandering directie Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn

Andries Tolman (links) en Age de Vries (rechts)

Na bijna 11 jaar doet Age de Vries, directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, een stap terug. Hij draagt het stokje over aan een nieuw directieteam. Andries Tolman maakt de stap van adjunct-vastgoedontwikkeling naar commercieel directeur en vormt per 1 januari 2023 samen met Arjan van ’t Hul, algemeen directeur, en Wijnand van Schijndel, adjunct-bouw, de directie van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

 

Age kwam in februari 2012 in dienst bij Ter Steege als directeur in een turbulente tijd. Na een reorganisatie in 2013 is de weg omhoog ingeslagen tot het bedrijf dat het nu is: een moderne organisatie die focus heeft op ontwikkeling en realisatie van met name woningbouwprojecten.

Mooie projecten

Samen met Andries en Wijnand vormde Age jarenlang de directie. Dit directieteam realiseerde mooie projecten, zoals Signatuur de Loolaan, Hoogte Tachtig, Nieuwlarenstein, Huis van Delft en Waddenlaan.

Age blijft werkzaam bij Ter Steege. Per januari 2023 houdt hij zich drie dagen per week bezig met een aantal projecten: Huis van Delft met Dura Vermeer, Schermerweg en The Future in Alkmaar met Jorritsma en M20 in Wageningen samen met PlegtVos.

Ontwikkeling

Andries Tolman kwam in 2015 als vastgoedontwikkelaar in dienst bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Hij trad in 2018 toe tot de directie als adjunct-directeur en maakt nu een volgende stap in zijn carrière bij Ter Steege. “Vanaf het eerste moment kreeg ik de ruimte om te bouwen aan een mooie orderportefeuille en de afdeling vastgoedontwikkeling. Dankzij dit vertrouwen heb ik me kunnen ontwikkelen en kan ik nu deze mooie stap maken,” vertelt Andries.

In zijn nieuwe functie blijft Andries verantwoordelijk voor de afdelingen vastgoedontwikkeling, engineering en calculatie. Daarnaast gaat hij aan de slag met de verbreding van de bedrijfsactiviteiten. De belangrijkste doelen zijn verduurzaming van bestaand vastgoed en een grotere zichtbaarheid in regio Apeldoorn.

Samen

Aan deze doelen werkt hij samen met adjunct-bouw Wijnand van Schijndel en Arjan van ’t Hul. Wijnand is in 2018, samen met Andries, toegetreden tot het directieteam. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwprojecten van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Arjan van ’t Hul is een nieuw gezicht in Apeldoorn, maar niet bij Ter Steege. Sinds 1999 is hij werkzaam bij Ter Steege in verschillende functies. Na een korte periode als adjunct-directeur is hij sinds 2010 directeur. Eerst bij Stegeman in Nijverdal en sinds 2015 bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Per 1 januari is hij vanuit Ter Steege Holding directeur bij de werkmaatschappijen in Rijssen en Apeldoorn.

Eerste foto: oude directieteam Andries Tolman, Age de Vries en Wijnand van Schijndel 

Tweede foto: nieuwe directieteam Wijnand van Schijndel, Andries Tolman en Arjan van ’t Hul