TSBVA sponsort Gelderse outdoor kampioenschappen paardensport

Rijvereniging De Heuvelruiters uit Wezep organiseert voor de tweede keer de kampioenschappen en dit jaar bestaat de vereniging ook nog 50 jaar, dus wordt er groot uitgepakt! In het eerste weekend worden ca. 600 pony’s combinaties verwacht. In het tweede weekend worden op de vrijdag ca. 330 paarden dressuurcombinaties en ca. 75 combinaties in het Z en ZZ springen verwacht.

De helft van de dressuur combinaties komt op zaterdag terug voor de finale. Daarnaast zijn er op zaterdag ook ca. 300 springcombinaties, ca. 20 verenigingsteams en ca. 20 meertallen in de dressuur die van start gaan.

De kampioenschappen vinden plaats op 5 augustus voor de pony’s en op 11 en 12 augustus voor de paarden op het H2O terrein in Hattemerbroek. In totaal worden er 4000 bezoekers verwacht. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn  is betrokken door het sponsoren van materialen voor de voorziening en verspreiding van de benodigde elektra. Voor meer info https://www.deheuvelruiters.com/regiokampioenschappen/ en op  http://www.paardensportgelderland.nl/