Toekomstige bewoners nemen een kijkje in Philadelphia Zonnetuinen

In mei 2019 startte Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn met de bouw van een nieuwe woonlocatie voor Philadelphia, genaamd Zonnetuinen. Philadelphia Zonnetuinen is een wooncomplex met 12 studio’s en 20 appartementen met mogelijkheid tot zorg. Het complex is straks een thuis voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en ouderen.

Afgelopen zaterdagochtend hebben de toekomstige bewoners een kijkje genomen in hun nieuwe studio of appartement. Nog voor de ochtend officieel begon, stonden zij te popelen om naar binnen te gaan. Dat was ook al het geval toen Philadelphia zijn handtekening onder de aannemingsovereenkomst zette. Wachten wordt beloond en de oplevering komt steeds dichterbij. In het voorjaar 2020 kan Philadelphia starten met inrichten.

De bouw gaat voorspoedig en ligt op schema. Een deel van de steiger is al afgebroken. En volgende week breken we ook de andere steigers af. Komende tijd staat in het teken van afwerken van het pand en inrichten van het buitenterrein. De laatste puntjes op de i!