Project Eilandrijk opgestart door Ter Steege Bouw Vastgoed West

Vlak voor de kerstdagen kreeg Ter Steege Bouw vastgoed West de opdracht voor het afbouwen van 29 NOM Woningen in Rijswijk-Buiten van het project Eilandrijk.

Na een relatief korte en intensieve periode van calculeren en afstemmen met Woningborg zijn we tot een opdracht gekomen. Ondertussen zijn de bouwactiviteiten gelukkig weer in volle gang! Op dit moment storten we de laatste zoldervloeren en spuiten we de casco’s schoon.  Over twee weken gaan de eerste kappen op de woningen. We starten dan ook met het gevelmetselwerk en het plaatsen van de kozijnen. We hopen de kopers van deze prachtige woningen weer snel blij te kunnen maken met hun nieuwe huis, na een lange periode van onzekerheid.

De bouw van de woningen heeft lang stil gelegen en de woningen waren nog niet volledig casco. De bouwplaats was ondertussen overwoekerd en de casco’s waren groen uitgeslagen. Sommige houtskelet-bouwelementen moesten worden gedemonteerd en afgevoerd na een langdurige blootstelling aan weer en wind. We gaan hard aan de slag om uiterlijk medio oktober het project op te leveren aan de kopers.