Midwinter marathon 2020

Na weken en maanden trainen, was het afgelopen weekend zover! De midwinter marathon 2020. Het weer liet te wensen over maar dat mocht en kon de pret niet drukken. Het was gezellig aan de Loolaan in Apeldoorn. Rondom de start/finish stond het vol met eet- en drinktentjes, er speelde muziek, dansten cheerleaders en het publiek moedigde de hardlopers aan. Kortom een goed georganiseerd evenement!

Signatuur Loolaan
Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn ontwikkelt aan de Loolaan in Apeldoorn Signatuur Loolaan, op het moment wordt Signatuur De Kroon gebouwd en is de derde en het laatste appartementsgebouw (Signatuur De Dame) in verkoop. In de bouwkeet was er zicht op de start van het parcours en een ontmoetingsplek voor onze lopers!

Goed vertegenwoordigd
Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn was dit jaar goed vertegenwoordigd. Twee collega’s gingen voor de 25 km en zeven collega’s deden mee aan de acht (km) van Apeldoorn.

Edwin en Emiel startten om kwart voor 12 aan de 25 km. Na 2 uur en 2 minuten waren zij weer bij de finish. Een top tijd om trots op te zijn! Ondertussen verzamelden de collega’s voor de 8 km zich in de keet. Een warm onthaal voor Edwin en Emiel, er stond een heerlijke pan vers gemaakte erwtensoep voor ze klaar. Met de verhalen van hen nog in het achterhoofd, vertrokken de collega’s voor de 8 km naar de start. Om 15:00 klonk het startschot.

Op naar de volgende!
Iedereen kwam over de finish en iedereen ging met een voldaan gevoel én medaille naar huis. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn is het jaar goed begonnen, op naar het volgende evenement!

Wonen aan de Loolaan in Apeldoorn?
Wil je aan de bruisende Loolaan in Apeldoorn wonen? Dat kan! Er zijn nog enkele appartementen in Signatuur De Dame beschikbaar: https://signatuurdedame.nl/