Nieuwe locatie voor SKAR Kinderopvang Arnhem

Kinderopvang SKAR biedt kinderen in Arnhem en omgeving een eigentijdse en betrouwbare opvang in een inspirerende, veilige en warme omgeving.

De kinderopvang van SKAR gaat op een nieuwe locatie kinderen opvangen. Dit vraagt om gedetailleerde plannen over de veiligheid van het nieuwe gebouw. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn heeft de expertise in huis om een pand te bouwen dat aan alle veiligheidsnormen voldoet.  Ook hecht SKAR waarde aan een omgeving die de juiste prikkeling geeft aan kinderen. Samen met Ter Steege bepaalt SKAR hoe dit gerealiseerd kan worden. De keuken en verschillende toiletten plaatsen we speciaal op kinderformaat. Natuurlijk zonder scherpe en hoekige randen. Ook besteden we aandacht aan de beveiliging van de deuren, zodat kindervingertjes er niet tussen kunnen komen. ‘Op die manier creëren wij een omgeving van waaruit wij de veiligheid van de kinderen kunnen waarborgen’, zegt SKAR.

De bouw van de nieuwe SKAR-locatie vordert en na het leggen van de fundering, worden nu ook de verdiepingsvloeren geplaatst. Nog een aantal maanden en dan kan er verhuisd worden.