Karwei in Capelle aan den IJssel ondergaat metamorfose

De Karwei in Capelle aan den IJssel heeft een compleet nieuwe uitstraling. 15 januari werd de getransformeerde Karwei definitief opgeleverd aan de opdrachtgever: Intergamma Real Estate Services.

Afgelopen maanden heeft Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen de buitenkant van de Karwei volledig vernieuwd volgens het nieuwe Karwei Q-concept. Met nieuwe beplating veranderde de grijze gevel naar een bruine gevel met houtstructuur en mooie zwarte details. De andere grote aanpassing is de vernieuwde entree en het stalen portaal die bovendaks uitkraagt. De nieuwe aluminium vliesgevel zorgt voor extra daglicht in de winkel en draagt op positieve wijze bij aan de vernieuwde uitstraling van de Karwei. Om overlast en onveilige situaties te voorkomen, is er een tijdelijke in- en uitgang voor de klanten van de vestiging gecreëerd en kon de nieuwe ingang veilig gerealiseerd worden. Op woensdag 11 december verwelkomden de nieuwe deuren de klanten van de Karwei.

Karwei winkel in Capelle aan den IJssel
De Karwei voor de transformatie

Het transformeren van een Karwei is een primeur voor Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Maar afgelopen jaren werkte Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen aan zowel het nieuwbouwen, restylen en verbouwen van bouwmarkten en winkels als Bouwmaat, BMN, GAMMA en Stiho. Ook voor aankomend jaar staan er al verschillende projecten op de planning.