Drie jubilarissen bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen!

Afgelopen vrijdag, 7 juni, vierden maar liefst 3 medewerkers van Ter Steege Bouw Vastgoed hun jubileum met hun gezin, vrienden en collega’s bij Restaurant ’t Brodshoes in Rijssen.

Allereerst Willy Ligtenberg, ook wel bekend als ‘Wilm va Schot’. Hij is dit jaar 40 jaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed in dienst. Willy is als voorman timmerman voornamelijk werkzaam op de nieuwbouwprojecten van Ter Steege. Ook is hij voorzitter van de ondernemingsraad.

De tweede jubilaris is 25 jaar bij Ter Steege: Henk Dietvorst. Oorspronkelijk is hij in dienst gekomen bij Tempelman Bouw in Markelo. Na de samenvoeging van deze twee bedrijven, zette Henk zijn werkzaamheden voort bij Ter Steege. Ook hij is werkzaam als voorman timmerman en hij is bovendien lid van de VGW-commissie (Veiligheid, Gezondheid en Welzijn).

Als laatste Ronny Timmer. Ook 25 jaar bij Ter Steege. Als voorman timmerman is Ronny op dit moment ‘vliegende kiep’ bij de afdeling Service & Onderhoud, waar hij heen en weer pendelt tussen de diverse onderhouds- en renovatieprojecten.

Drie gewaardeerde collega’s, die in het zonnetje werden gezet tijdens de receptie. Naast de gebruikelijke felicitaties en speeches, ontvingen de jubilarissen een cadeau van de directie en van hun collega’s. Uiteraard werden ook de partners gefeliciteerd en in de bloemetjes gezet.