De Vree en Sliepen ondersteunt Judy Baauw in haar Olympische droom!

Bouwbedrijf De Vree en Sliepen sponsort Judy Baauw op weg naar de Olympische Spelen van 2020. Judy Baauw, woonachtig in Zoelmond in de regio Rivierenland, maakt deel uit van het nationaal BMX team en staat op dit moment 3e op de wereldranglijst.

Op 20 oktober sloten Ted van der Netten van Stigt, directeur bij De Vree en Sliepen en Judy Baauw een 2 jarige sponsorovereenkomst tot 2020, in de hoop dat die haar een extra duwtje in de rug geeft voor deelname aan de olympische spelen. “Toen ik haar verhaal onlangs hoorde, was ik eigenlijk meteen ‘om’. Iemand die zich zo naar de top knokt, verdient ondersteuning.” aldus Ted van der Netten van Stigt.

Het ultieme droomscenario, een plak op de Olympische Spelen, is zelfs niet geheel ondenkbaar, op het recente WK in Azerbeidzjan, werd Judy namelijk 3e. En wat zou het geweldig zijn, dat een Olympische sporter uit het Rivierenland een kroon op haar stormachtige carrière plaatst! Het is een van de redenen waarom De Vree en Sliepen Judy’s road to Tokyo sponsort.

De ondertekening van de sponsorovereenkomst vond plaats op, het door De Vree en Sliepen gebouwde, nieuwe wielersportcentrum van Tiel. Na de ondertekening kreeg de jeugd van TFCC De Weirijders een exclusieve BMX-clinic van Judy.

De Vree en Sliepen is onderdeel van Ter Steege Bouw Vastgoed.