Dag van de bouw

De Dag van de Bouw vindt plaats op zaterdag 18 juni 2022. Op deze dag stelt Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn de bouwplaats van ‘T Podium open voor publiek. Jong en oud, iedereen is welkom. Altijd al willen weten hoe een bouwplaats eruitziet? Kom dan langs! De bouwhekken zijn geopend van 10:00 tot 15:00 uur. Adres: Saloméstraat ter hoogte van nummer 40 in Apeldoorn. Tot dan!

‘T Podium

In 2009 startte Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn samen met de
woningcorporatie ‘‘Ons Huis’’ het project ‘t Podium. Op deze locatie
stonden vroeger meerdere hoogbouwflats, daarvan is één flat blijven staan. Hiervoor is groen en laagbouw in de plaats gekomen. In de tussentijd zijn er 23 stadswoningen gebouwd en drie appartementencomplexen. Nu worden de laatste appartementencomplexen gebouwd. Hierna is het plan, dat in 2009 is gestart, volledig uitgevoerd.

De 42 appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Het eerste gebouw bestaat uit 18 appartementen en het tweede gebouw uit 24 appartementen. De gebouwen bestaan uit vier bouwlagen waarvan één de parkeerkelder is. Naar verwachting vinden de oplevering en de sleuteloverdracht plaats in het eerste kwartaal van 2023. Benieuwd naar meer over dit project?
Lees hier: https://www.tsbouwvastgoed.nl/hoogste-punt-appartementencomplex-t-podium-apeldoorn-bereikt/