Hoog(s)tepunt bij nieuwbouwproject Eilandrijk in Rijswijk

Collega Eddy Arkesteijn met directeur WytzeJan de Jong van Woningborg

Vrijdag 10 juli waren er blije gezichten te zien bij de borrel, die Ter Steege Bouw Vastgoed West had georganiseerd ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouwproject Eilandrijk te Rijswijk.

Hoog(s)tepunt

Vanwege het faillissement van de eerste aannemer was het hoogste punt een moment waar lang op gewacht is door de toekomstige bewoners van Eilandrijk. Het bereiken van deze mijlpaal werd niet alleen door de bewoners als hoogtepunt ervaren. Ook voor Woningborg en Ter Steege was het een hoogtepunt in de samenwerking.

Woningborg

Het nieuwbouwproject Eilandrijk in Rijswijk is een actueel voorbeeld van wat het bieden van zekerheid met het waarborg-certificaat van Woningborg betekent voor kopers van een nieuwbouwhuis. De bouw van project Eilandrijk is gestart in het voorjaar van 2018. In oktober 2019 is de bouwondernemer failliet verklaard. Woningborg heeft nog voor de kerstdagen overeenstemming bereikt met Ter Steege Bouw Vastgoed West voor de afbouw van de 29 woningen en in januari 2020 is de bouw hervat. Er wordt toegewerkt naar een oplevering in oktober 2020. Dan kunnen de toekomstige bewoners hun langverwachte intrek nemen in hun nieuwbouwhuis.

Eilandrijk

Eilandrijk is een luxe, kleinschalig nieuwbouwplan met mooie karaktervolle luxe woningen met eigen tuin. In een duurzame, weelderige, groen en ruim opgezette waterrijke wijk. Met volop plek om te ontdekken, te ontspannen, te spelen en te genieten. Alle woningen van Eilandrijk voldoen aan het principe ’Nul op de meter’. Dit betekent dat, door slimme toepassingen en optimale isolatie, er minimaal de benodigde energie wordt opgewekt als nodig is voor het huis en het huishouden. Lees meer over het project op Nieuw Wonen Den Haag.
Foto’s met dank aan Woningborg