Woonstichting De Marken en Ter Steege Gebiedsontwikkeling ondertekenen voor Woertmansweg in Bathmen

Op de foto van links naar rechts: Gijs Takkenkamp (Ter Steege Gebiedsontwikkeling), Erwin van Proosdij (Woonstichting de Marken), Arjan van ’t Hul (Ter Steege Bouw Vastgoed)

Dinsdag 25 april ondertekenden Erwin van Proosdij van Woonstichting De Marken en Gijs Takkenkamp van Ter Steege Gebiedsontwikkeling de overeenkomst voor de ontwikkeling van de Woertmansweg in Bathmen. Op deze nieuwe ontwikkellocatie komen onder andere sociale huurwoningen voor De Marken.

Woertmansweg

De Woertmansweg ligt aan de rand van Bathmen. Deze plek wees gemeente Deventer in februari 2023 aan als ontwikkellocatie in het Gebiedsperspectief dorpsrand Bathmen. Komende periode geeft Ter Steege Gebiedsontwikkeling verdere invulling aan de plannen voor de locatie.

Gemixt woningbouwprogramma

Ter Steege Gebiedsontwikkeling ontwikkelt op de locatie een gemixt woningbouwprogramma met koopwoningen in verschillende categorieën en een aantal sociale huurwoningen voor Woonstichting De Marken.

Planning

De ontwikkeling zal per direct starten met gesprekken met de gemeente en een voortzetting van de participatie. De verwachte start bouw zal medio 2025 zijn.