Ter Steege Gebiedsontwikkeling verwerft met een gezonde dosis lef grondposities, ontplooit initiatieven en maakt concepten om door te geven aan de Ter Steege Bouw Vastgoed bedrijven.

In contact komen met Ter Steege Gebiedsontwikkeling?

Ga naar de contactpagina

Waarde creëren

Bij elk project dat we oppakken, vinden we het belangrijk om waarde te creëren. Dit doen we door een gebied te transformeren en te laten verkleuren naar woningbouw. Onze scope is daarbij de korte en middellange termijn, maar we hebben ook het financiële uithoudingsvermogen om langjarig betrokken te zijn.

Bekijk het referentieproject Koepelgevangenis Arnhem

Afspraak is afspraak

In onze projecten werken we graag samen. Dit doen we met verschillende partijen: beleggers, gemeentes, corporaties, collega ontwikkelaars etc. Samenwerken doen we op basis van gelijkwaardigheid. Afspraak is afspraak.

Ons enthousiasme

We geloven in onze eigen projecten. Dat uit zich niet alleen in ons enthousiasme; het is geen uitzondering dat we als afnemer in onze eigen ontwikkelingen optreden. We hebben een voorliefde voor ontwikkelen in de bestaande stad. En cultureel of industrieel erfgoed? Daar smullen we van! Geen grotere kans om een gebied te laden met een verhaal. Want dat is onze overtuiging: we maken betekenisvolle plekken voor buurt en stad.

Lees het referentieproject Op de Bleek Eibergen

In contact komen met Ter Steege Gebiedsontwikkeling?

Ga naar de contactpagina

Ter Steege Gebiedsontwikkeling bv