Ter Steege Bouw Vastgoed wint Integron Beleving Award

Op donderdag 6 juni 2024 zijn in Rotterdam de Integron Beleving Awards uitgereikt. Een prijs waarbij onderzoeks- en adviesbureau Integron de best presterende organisaties op gebied van medewerkersbeleving bekroont met een award. Ter Steege Bouw Vastgoed won de eerste prijs in de categorie ‘meest aanbevolen door medewerkers’.

Beleving Awards

Klant- en medewerkersbeleving staan steeds hoger op de agenda van bedrijven. Simpelweg omdat bewezen is dat dat leidt tot meer tevreden klanten, gelukkige medewerkers en succesvolle organisaties. De afgelopen jaren zijn er meer dan 300 organisaties genomineerd en ruim 100 winnaars stonden al op het podium. Elk jaar staan de Beleving Awards in het teken van een bepaald thema. Dit jaar is dat (organisatie)verandering.

Werkgeluk maakt het verschil

Ter Steege Bouw Vastgoed is genomineerd in de categorie ‘Meest aanbevolen door medewerkers’ (Hoogste eNPS). Met een percentage van 94% beveelt het gros van de medewerkers Ter Steege Bouw Vastgoed aan als werkgever. De nominaties komen voort uit ruim 100, door Integron in 2023 uitgevoerde, medewerker onderzoeken. Daarnaast zijn ze gebaseerd op het hoogste gemiddelde medewerkertevredenheidscijfer. Algemeen Directeur Hans ter Steege:  “Een hele eer, waar we ontzettend trots op zijn. We zijn vooral heel blij met de hoge waardering van onze medewerkers voor Ter Steege als werkgever. Dat willen we vooral vasthouden. Verder gaan we natuurlijk aan de slag met de acties voortkomend uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Werkgeluk maakt bij ons het verschil.”

Links op de foto: Hans ter Steege, rechts: Rieneke Leusink – ter Steege