Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn verlengt sponsorcontract van Eline Jansen

Sinds het schaatsseizoen van 2018-2019 sponsort Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn het jonge talent Eline Jansen. De sponsoring ondersteunt Eline bij het reizen naar verschillende trainingslocaties en het aanschaffen van de schaatsmaterialen die ze nodig heeft om optimaal te presteren op de schaatsbaan.

Voor Eline stond vorig schaatsseizoen in het teken van veel trainen op verschillende locaties in Nederland. Dat wierp zijn vruchten af! De zeventienjarige schaatster sloot het schaatsseizoen van 2018-2019 namelijk met prachtige resultaten af.

Eline werd 2e op het NK allround op de 3000 meter. Ook had ze de 2e tijd te pakken bij de junioren B op de afstand 5000 meter en werd ze 3e bij de junioren B op de afstand van 3000 meter. Met een baanrecord op de 5000 meter in Deventer kon Eline het seizoen met trots afsluiten.

Seizoen 2019-2020 traint Eline vooral om haar korte schaatsafstanden te verbeteren, zodat ze beter kan allrounden. Zij wil graag de Junior Worlds Cubs halen en meedoen aan wedstrijden in een vol Thialf stadion! Ze streeft ernaar volgend schaatsseizoen goud te behalen op het NK van 3000 en 5000 meter.

Eline heeft veel baat gehad bij de sponsoring van het vorige schaatsseizoen en kon mede daardoor doorgroeien tot een ervaren schaatster. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn heeft daarom besloten om haar ook het volgende seizoen te sponsoren.  “Wij zien dat Eline zich steeds verder ontwikkelt en dat zij hard werkt om de top te bereiken. Hierbij willen we haar natuurlijk graag helpen,” vertelt Andries Tolman, adjunct directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Eline heeft de medewerkers van Ter Steege enkele maanden geleden verrast met het geven van een technische schaatsclinic. Volgend seizoen staat de medewerkers van Ter Steege weer een nieuwe schaatsverrassing te wachten.