Springplank tussen de Veluwe en de stad

Eind 2019 kocht Ter Steege Gebiedsontwikkeling het voormalige kantoor van Novartis Pharma. Vorige week pikte de Gelderlander ons project op! We willen deze versteende plek transformeren tot een fijne leefomgeving met appartementen en stadswoningen. Dus niet zomaar transformeren. Deze plek in Arnhem verdient iets bijzonders. Het is namelijk de springplak tussen de Veluwe en stad. Wat ons betreft komen hier beide werelden samen. Het hoogteverschil van meer dan 5 meter in het terrein maakt het uniek en is één van de belangrijke pijlers van onze ontwikkeling.

Inmiddels staat de website online en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven en hun woonwensen doorgeven. Ook kun je ons laten weten wat je van het project vindt. Dit kan allemaal via de website.

Naar de website 

Deze week hebben we onze eerste ideeën aan de buurt gepresenteerd. De verwachting is dat we begin 2022 de eerste plannen kunnen laten zien. Op de hoogte blijven? Dit kan door je in te schrijven via de website.  Heb je vragen? Dan kun je mailen naar: info@springfieldarnhem.nl

Naar het volledige artikel van De Gelderlander