TOPS Academie

Investeren in je talent. Met onze TOPS Academie maken wij hier werk van. Jouw ontwikkeling, persoonlijk en werkgerelateerd, staat hierin voorop.

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Waardoor werk je met plezier? Als je op de juiste plek zit. Met ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zodat je kunt groeien in je vak en voldoening haalt uit waar je dagelijks mee bezig bent. Onze TOPS Academie helpt je daarbij.

Onder de vlag van de TOPS Academie biedt Ter Steege Bouw Vastgoed twee opleidingsprogramma’ s aan:  TOPS traineeship en TOPS kickstart.

TOPS Traineeship

Met dit traineeship hebben we al jaren ervaring. Het traineeship is geschikt voor afgestudeerde hbo’ers in een Bouw- Vastgoedopleiding. In dit traineeship van Ter Steege Bouw Vastgoed ga je twee jaar lang aan de slag met concrete projecten en neem je deel aan een gestructureerd opleidingstraject. Je krijgt als trainee de kans om veel te leren bij drie bedrijven van Ter Steege Bouw Vastgoed. Bij ieder bedrijf werk je 8 maanden binnen een ander werkgebied.

Het traineeship is een combinatie van werken en leren. Het werk is een echte baan, dus geen stage, en leren doe je via een gestructureerd opleidingstraject. In die zin verwachten we dus wel iets van je als afgestudeerde hbo’er, de invulling van de functie heeft geen vrijblijvend karakter. Aan de andere kant mag je van ons de ondersteuning verwachten die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen en daarbij ook nog eens sprongen te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

TOPS Kickstart

In dit programma ga je in een periode van twee jaar aan de slag bij een bedrijf van Ter Steege in een startersfunctie op hbo-niveau en groei je sneller (met een ‘kickstart’) uit tot een vakbekwame specialist.

Jij krijgt de kans intensief te werken aan je eigen ontwikkeling binnen een functie die past bij jouw talenten en voorkeur. Je kiest vooraf bewust voor een bepaald vakgebied (kopersbegeleiding, werkvoorbereiding, uitvoering, ontwikkeling, marketing, etc.) en daarin maak je snelle stappen. Zowel op inhoud als persoonlijk vlak. De basis is het ontwikkelplan dat je zelf samenstelt in overleg met je leidinggevende.

Solliciteren?

Wat ga jij doen na je opleiding? Wil je kennis en ervaring op doen als trainee? Of wil je direct aan de slag binnen een vaste functie? Kijk eens naar onze vacatures voor een TOPS Trainee en een Kickstarter!