Werken bij Ter Steege

Wij zijn al ruim 100 jaar trots op ons familiebedrijf. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar omgaan. We werken met hart en ziel samen en hebben oog voor elkaar. We tonen initiatief, stimuleren elkaar en doen wat we beloven. Als d‘r iets is, praten we niet over elkaar, maar met elkaar. Met aandacht voor mens en milieu gaan we voor het beste resultaat. Met ons programma Ter Steege in Beweging investeren we in fitte en tevreden medewerkers. Vanzelfsprekend krijgen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons kansen. Het verbaast je vast niet dat iedereen die bij ons werkt, onze open en respectvolle manier van samenwerken erg waardeert. Anders gezegd: mensen werken graag bij Ter Steege! Kijk maar eens naar de verhalen van medewerkers.

Solliciteren

Wij hebben vaak plek voor professionals en vakmensen. Denk je dat je bij ons past? Laat ons dan weten wat je te bieden hebt! Wij maken graag kennis met betrokken en bevlogen mensen. Lees hoe je een open sollicitatie doet en bekijk actuele vacatures op onze website werken bij Ter Steege Groep.

TOPS Academie

De jeugd heeft de toekomst. Daarom investeren wij veel in het opleiden van jonge mensen. Kijk naar onze TOPS Academie. Hier krijgen pas afgestudeerde Hbo-ers alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen en te groeien in hun vak. Fantastisch hoeveel energie en plezier zij met zich meebrengen! Ben jij net klaar met je studie en wil je in onze TOPS Academie aan de slag? We hebben twee programma’s: TOPS traineeship en TOPS kickstart.

Stage en afstuderen

Wij zijn gek op ambitieuze mensen. We dragen graag bij aan de ontwikkeling van jonge talenten en hebben daarom goed contact met scholen. Zoek jij een stageplek of bedrijf waar je je afstudeeropdracht kunt doen? Bij ons kun je je studie en de praktijk uitstekend combineren. Je werkt mee als collega, krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en doet zo veel praktische én leerzame ervaring op. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Jij werkt aan je ontwikkeling en wij maken kennis met talent waar we in de toekomst misschien wel verder mee willen.

Jouw stage of afstudeeropdracht bij ons? Stuur je brief en CV naar info@werkenbijtersteegegroep.nl. Je ontvangt een lijst met afstudeeropdrachten. Zit hier een interessante opdracht voor je bij? Dan plannen we snel een gesprek met een begeleider vanuit Ter Steege.