Nieuwbouw 85 appartementen Park Waaijenstein Nijmegen

In de nieuwe wijk Oosterhout in Nijmegen-Noord wordt door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen, in combinatie met zusterbedrijf De Vree en Sliepen uit Tiel, volop gewerkt aan het project Park Waaijenstein. Ter Steege Bouw Vastgoed won, samen met pensioenuitvoerder en institutioneel belegger MN, de tender voor dit project. Namens het pensioenfonds voor de Koopvaardij neemt institutioneel belegger MN 67 appartementen af als belegging voor de vrijesectorhuur.  Naast de 67 huurappartementen zijn er nog 18 koopappartementen in het aangrenzende gebouw. Deze zijn al succesvol verkocht.

Park Waaijenstein ligt aan het park en dichtbij de Waal, dit zorgt voor een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen van Oosterhout én de stad Nijmegen zijn nabij, denk hierbij aan medische voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Park Waaijenstein ligt aan de van Boetzelaerstraat, vlakbij Landgoed Oosterhout, dat nog steeds in handen is van de Baron van Boetzelaer. Het complex bestaat uit 5 separate gebouwen die samen een carré vormen rondom het centrale binnenhof.

De huurappartementen variëren in grootte van 73 tot 96 m² en hebben een huurprijs vanaf € 900,- per maand inclusief één toegewezen parkeerplaats in de stallingsgarage op de begane grond. Er zijn verschillende types beschikbaar en allemaal hebben ze twee slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en een bergruimte. De appartementen worden naar verwachting na de bouwvak 2021 opgeleverd. Meer info over de huurappartementen: https://hureninparkwaaijenstein.nl/

Nieuwsgierig naar de voorgang van het project?

Ga naar https://www.youtube.com/channel/UCiqsVqewUToNds5cnwko3ag