Mooie kans voor Eline Jansen

TalentNED kondigt een nieuw schaatsteam aan: bestaande uit een aantal van de grootste nationale schaatstalenten. En Eline Jansen uit Deventer zit erbij. Een hele mooi kans voor haar! Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn sponsort Eline Jansen al een aantal jaren en volgt haar op de voet. Wij zijn, als sponsor, dan ook trots op dit nieuws!

Jonge talenten

TalentNED richt zich voornamelijk op talentontwikkeling en met dit initiatief wil TalentNED het gat tussen jonge talenten en de volwassen schaatstop verkleinen. Rutger Tijssen is als programma manager aangesteld en Robin Derks als trainer/coach. Het schaatsteam voor junioren zal in de komende weken van start gaan en Enschede als uitvalbasis hebben.

‘’Nu écht ontwikkelen’’
Eline Jansen is ontzettend blij met de kansen die ze krijgt, zo vertelde ze aan De Stentor: ‘’Ik kan me nu gaan ontwikkelen door met de grootste talenten van Nederland te trainen. En het is sowieso prachtig om met zo’n staf te mogen werken. Als je bij een RTC (Regionaal trainingscentrum) schaatst duurt het best lang voordat je aansluiting kunt krijgen met de volwassen schaatstop, een paar uitzonderingen daargelaten. Het zou mooi zijn als ik over een paar jaar echt mee kan gaan doen, in plaats van mijn rondjes in de marge te rijden op een NK bijvoorbeeld.’’

Fit blijven

De talenten hebben schema’s gekregen waarmee ze fit kunnen blijven. Eline was al fanatiek bezig met krachttraining, hardlopen, fietsen en af en toe skeeleren. Maar nu krijgen we specifieke trainingen. We hopen dat we na 1 juni gezamenlijk op kamp kunnen gaan om elkaar beter te leren kennen en kunnen gaan trainen.’’

Wij van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn zijn blij met de kans die Eline Jansen nu krijgt bij TalentNED en wij blijven Eline met trots volgen.

 

Bronnen: 
Artikel 1
Artikel 2