Hulp die aankomt

Vorig jaar schreef De Vree en Sliepen al over de bouw van een keuken- en sanitairgebouw in Gambia. Zij hebben met hun ketenpartners* een bedrag bij elkaar gebracht om dit project te financieren.

Gerda Visser uit Heerewaarden benaderde hen hiervoor tijdens de laatste fase van de bouw van 38 woningen in haar woonplaats. Gerda heeft de stichting “Handen in elkaar voor Gambia” opgericht en probeert met deze stichting de leefomstandigheden van de Gambianen te verbeteren.

Gerda heeft De Vree en Sliepen tijdens de bouw van het keuken- en sanitairgebouwtje op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zie ook:

https://vreesliepen.nl/keuken-en-sanitiargebouw-gambia/

Recent ontvingen ze onderstaande leuke foto met bedankbrief van de bewoners van de compound. Mooi om te zien hoe blij zij zijn met hun keuken- en sanitairgebouw!

* Driessens Group, Brugmans Vloeren, Bevers Bouwmaterialen, Krepel deuren, Van Griensven Bouw, Waardo Beton, Visser en Bouwman Architectenbureau, Kuypers schildersbedrijf, De Looijer elektrotechniek, Spaansen betoncasco, Vebe Keukens, Van Pommeren Las- en Montagebedrijf.