Het hoogste punt van Huis van Delft is bereikt

Woensdag 26 mei 2021 heeft De VOF Bouwcombinatie Huis van Delft het hoogste punt van ons project “Huis van Delft” gevierd. Hierbij was natuurlijk ook de opdrachtgever (Delft Village) aanwezig in de persoon van de heer Martin Verwoert. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment werden alle medewerkers van de bouwplaats getrakteerd op een lunch.

De realisatie van Huis van Delft schiet al aardig op. De gevel aan de Coenderstraat wordt langzaam maar zeker zichtbaar door het laten zakken van de gevelsteiger. De komende maanden worden de overige gevels beetje bij beetje meer zichtbaar.

 

De gevel aan de Houttuinen, waar de mooie inverse ruimten (publieke ruimten) zijn gelegen, is nog volledig aan het zicht onttrokken. Deze ruimten staan nu nog vol in de onderstempeling. Midden juli wordt de torenkraan uit het gebouw gehesen, worden de vloeren ter plaatse afgewerkt en kan het hoofddak dicht worden gemaakt.

De afbouw van de appartementen is inmiddels in volle gang. Zoals het er nu naar uitziet, levert de VOF Bouwcombinatie Huis van Delft de appartementen – als alles verder zonder problemen verloopt –  eind van dit jaar aan opdrachtgever Delft Village BV op.

De VOF Bouwcombinatie Huis van Delft is een prettige samenwerking tussen Dura Vermeer Bouw Zuid West BV en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn BV.