Woonbeurs Nijmegen – Park Waaijenstein

De Woonbeurs in Nijmegen werd afgelopen zaterdag 13 april goed bezocht!
Het makelaarsteam en medewerkers van Ter Steege waren aanwezig om alle geïnteresseerden voor de 85 appartementen Park Waaijenstein te voorzien van de laatste verkoopdocumentatie. Al met al was het een zeer geslaagde presale!

Op de Woonbeurs Nijmegen kreeg je informatie over het actuele aanbod van woningen, appartementen en kavels voor zelfbouw in de gemeente Nijmegen. Ontwikkelaars en makelaars presenteerden hun woningaanbod in koop en huur. Daarnaast kon je informatie krijgen over hypotheken, duurzaam wonen, gasloos wonen en nog meer. Op de beurs was er een speciaal Waalsprongplein ingericht, met al het nieuws dat de Waalsprong te bieden heeft en was er een overzichts-maquette van de Waalsprong waar Park Waijenstein ook is gesitueerd.

Park Waaijenstein

Op een schitterende locatie aan de rand van Nijmegen wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd: Park Waaijenstein. Een appartementencomplex bestaande uit 85 appartementen waarvan 67 huurappartementen in de luxe sector en 18 koopappartementen.

De 85 appartementen Park Waaijenstein in Nijmegen hebben een bijzonder uitzicht en maken van het  appartementencomplex een gewild nieuwbouwproject. Het landschap wordt rondom de gebouwen tot een terp geplooid zodat de parkeervoorziening uit het zicht verdwijnt. Er is veel zorg besteed aan de geleding van de gebouwen zodat vanuit het park een aangenaam afwisselend beeld van meerdere geschakelde kleinere gebouwen ontstaat. De drie gebouwen vormen een carré rondom een centraal hof. Er is ook veel aandacht gegeven aan de positionering van woonkamers en buitenruimten. Alle woningen hebben mooie grote vensters die uitzicht op het park bieden en zorgen voor een lichte en prettige woonruimte. De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en de woonoppervlaktes variëren tussen de 93 m2 en 213 m(incl. loggia’s en buitenterrassen). Elk appartement beschikt over minimaal 2 slaapkamers, volledige keuken en badkamer, een zeer royaal balkon en/of buitenterras en een berging op de begane grond. Ook beschikt de toekomstige bewoner over een eigen overdekte parkeerplaats onderin het complex. De twee bovenste appartementen zijn ontworpen als penthouse en bieden werkelijk een fenomenaal uitzicht over de uiterwaarden.

Meer informatie over de appartementen is te vinden op de website van Park Waaijenstein: www.parkwaaijenstein.nl of bekijk het Youtube filmpje: https://youtu.be/dKS6L3SuhnA

Of bekijk de appartementen en het park virtueel op je tablet of VR bril:

https://we.tl/t-yfg7noks9v